Φωτορεαλιστικές Εικόνες και Βίντεο

Η έκφραση "μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις" είναι ευρέως διαδεδομένη και σήμερα ισχύει περισσότερο από ποτέ, με τις νεότερες γενιές να έχουν γαλουχηθεί στην εικονική αντίληψη, η οποία έχει καταστήσει αναγκαία η εκμάθηση και οδηγίες να παραδίδονται μέσω βίντεο, που θεωρούνται πιο αποτελεσματικά, ενδιαφέροντα και λιγότερο χρονοβόρα.

Την αρχή αυτή ακολουθούν οι διαφημίσεις πολλές δεκαετίες, αναγνωρίζοντας την επιρροή των εικόνων στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση και προτροπή σε αγορά.

Δημιουργούμε φωτορεαλιστικές εικόνες και βίντεο για τα γιοτ και επιβατηγά πλοία, που τα αντιπροσωπεύουν κατάλληλα, καθώς γνωρίζουμε την ιδιαιτερότητα κατασκευής  και μερών τους, οπότε μπορούμε να τα απεικονίσουμε με ακρίβεια. Δεν προσφέρουμε απλά ένα τρισδιάστατο μοντέλου του πλοίου, αλλά μία σύνθεση που αποτελεί πιθανή σκηνή της ζωής του, χωρίς να προσθέτουμε στοιχεία που δεν μπορούν να υλοποιηθούν και η έλλειψη των οποίων μπορεί να προκαλέσει την απογοήτευση του πελάτη κατά την παράδοση. Με αυτά τα δεδομένα ο κατασκευαστής μπορεί να προωθήσει το μοντέλο πριν από την παράδοσή του.

SeaRose