Σχεδιασμός

Καθώς ο σχεδιασμός είναι η αγάπη μας, όλα τα έργα μας προσφέρουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι νέο και μοναδικό. Δουλεύουμε στενά με τους ιδιοκτήτες για να καταλάβουμε τις απαιτήσεις και το στυλ τους και να προσφέρουμε μία πρόταση που να τους ικανοποιεί.

Από την αρχή ετοιμάζουμε τρισδιάστατα σκίτσα που αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές διαστάσεις και παρουσιάζουν τη λειτουργία και αισθητική με τρόπο φωτογραφικό. Με τη συμβολή των πελατών μας και τη συνεργασία μεταξύ των σχεδιαστών και μηχανικών μας, προχωρούμε στη μοντελοποίηση των προτάσεων μας, για να διασφαλιστεί η εργονομία, η ευστάθεια και η πλεύση (CFD) με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το επόμενο στάδιο επαφίεται αποκλειστικά στους μηχανικούς και ναυπηγούς μας, που ετοιμάζουν όλους τους υπολογισμούς και σχέδια που χρειάζονται για το έργο. Τα κατασκευαστικά και σχέδια συστημάτων προετοιμάζονται σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς και λαμβάνοντας υπ' όψιν την δυνατότητα εφαρμογής τους από τους κατασκευαστές.

Φωτορεαλιστικές Εικόνες και Βίντεο

Επειδή η λεπτομέρεια είναι το πλεονέκτημά μας, όπως φαίνεται από τα μοντέλα μας, μπορούμε να προσφέρουμε τη δυνατότητα ωραίων, φωτορεαλιστικών εικόνων του προϊόντος για να διευκολύνουμε την κατανόηση του προϊόντος και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον. Ο τελικός πελάτης είναι σπάνια μηχανικός, αλλά η γνώμη του/ της έχει ιδιαίτερη σημασία για το πρότζεκτ και μία εικόνα ή ένα βίντεο είναι το κατάλληλο υπόβαθρο συνομιλίας των εμπλεκόμενων.

Επιπλέον η σημερινή αγορά διέπεται από ένα ισχυρό μάρκετινγκ και μία ειλικρινή προσφορά, απεικόνιση του πρότζεκτ μπορεί να ενισχύσει την προώθηση ενός γιοτ, ενός επιβατηγού ή μίας μεταλλικής κατασκευής και είναι ιδιαίτερα σημαντικό μία επιχείρηση να επενδύσει σε εικόνες.

Εκπρόσωποι του ιδιοκτήτη

Η μεταμόρφωση του σκάφους από ένα κείμενο προδιαγραφών σε ένα όμορφο πλοίο που ξεκινάει το πρώτο του ταξίδι είναι ένα μαγευτικό ταξίδι και τυχεροί όσοι είχαν την ευκαιρία να το ζήσουν. Αναμφισβήτητα υπάρχουν δοκιμασίες στην πορεία, καθώς απαιτείται η αποτελεσματική συνεργασία ομάδων που μπορεί να έχουν αντικρουόμενους, βραχυπρόθεσμους στόχους, ενώ ταυτόχρονα χρειάζονται τακτικές, λεπτομερείς επιθεωρήσεις για  να ακολουθηθούν πιστά οι κανονισμοί και τα σχέδια. Αλλά για εμάς που λατρεύουμε τη δημιουργία και το χτίσιμο ενός πλοίου, είναι μία υπέροχη εμπειρία, κατά την οποία εναρμονίζουμε την ειδικότητά μας με την γνώση των κατασκευαστών για να παραδώσουμε ένα υπέροχο πλοίο στους ιδιοκτήτες του.

Συνεργαζόμαστε στενά με τον ιδιοκτήτη, μεταφέρουμε τις επιθυμίες του/ της στο ναυπηγείο, ενώ κατά την ίδια περίοδο καταγράφουμε την πρόοδο και τον/ την ενημερώνουμε αντίστοιχα.

Ομάδα

Η ιδρύτριά μας ουσιαστικά έχει γεννηθεί στον κλάδο, καθώς ο πατέρας της υποστήριζε το χώρο των γιοτ από τα μέσα του 70, οπότε μεγάλωσε μες στους πλοιοκτήτες και κατασκευαστές.

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα και Λονδίνο, όπου και έγινε μηχανικός μέλος του Συμβουλίου Μηχανικών του Ηνωμένου Βασιλείου. Εστίασε την επαγγελματική της πορεία στο σχεδιασμό και χτίσιμο πλαστικών σκαφών από 7μ  και γιοτ μέχρι 142μ, φτιαγμένα από σίδηρο και αλουμίνιο. Έχει εκπονήσει πολλά σχεδιαστικά έργα και επιβλέψει άλλα, επιτυγχάνοντας την ικανοποίηση των πελατών της.

Τώρα έχει δημιουργήσει μία ομάδα σχεδιαστών και μηχανικών για να προσφέρει μία νέα πρόταση στο χώρο των επιβατηγών και γιοτ που συνδυάζει το αισθητικό με το τεχνικό κομμάτι. Μαζί εργαζόμαστε για να προσφέρουμε σχέδια και υπηρεσίες που καλύπτουν τις απαιτήσεις των πελατών μας.

SeaRose